Сироп Кокос Giffard 1 л
- В наявності
777 ₴
Чистий цукровий сироп із кокосового молока.
Без консервантів.
Дегустаційні нотатки
Типовий смак кокосової м'якоті.
Пропозиції використання
Розбавити водою або газованою водою.
Для ароматизації гарячої чи холодної кави, чаю, гарячого шоколаду чи молока.
У молочних коктейлях.
У десертах: як начинка для морозива або йогурту.
Міцність: 0
Інгредієнти
- 20 мл Карамельний сироп
- 15 мл кокосового сиропу
- 120 мл молока
- 30 мл кави еспресо
Приготування
Рівень складності: **
Склянка:кухоль
Метод: побудова
Лід: -
Прикраса: -
- Налийте сиропи в кухоль
- Збийте молоко до піни
- Налийте спінене молоко
- Додайте каву останнім
- Подавайте
Міцність: 0
Інгредієнти
- 30 мл кокосового сиропу
- 60 мл еспресо
- 120 мл молока
Приготування
Рівень складності: **
Склянка:кухоль
Метод: побудова
Лід: -
Прикраса: какао-порошок, збиті вершки (за бажанням)
- Налийте сиропи в кухоль
- Збийте молоко до піни
- Налийте спінене молоко
- Додайте каву останнім
- Прикрасьте та подавайте
Міцність: 0
Інгредієнти
- 20 мл Ананасовий сироп
- 10 мл сиропу зі смаком рому
- 150 мл молока
Приготування
Рівень складності: ****
Склянка: хайбол
Метод: змішати
Лід : -
Гарнір: –
- Помістіть інгредієнти в блендер
- Охолодіть блендер невеликою кількістю колотого льоду.
- Змішайте до однорідності
- Налийте у склянку без льоду
- Подавайте
Про виробника
Компанія Giffard (Жиффар) — найбільший французький виробник сиропів та лікерів. Перший лікер цієї марки був винайдений аптекарем Емілем Жиффаром з Анжу (Долина Луари), 1885 року.
Історія створення першого лікеру досить цікава. Літо 1885 року виявилося дуже жарким, тому винахідливий консультант вирішив вивчити освіжаючі та лікувальні особливості м'яти перцевої. В результаті оптимального купажування, високоякісного використання алкоголю та багатоетапної фільтрації Еміль Жиффар розробив рецепт незвичайного м'ятного лікеру. Лікери продегустували відвідувачі одного з фешенебельних місцевих готелів, і незабаром він здобув загальне визнання. Висока якість та освіжаючий смак лікеру прийшли до смаку багатьом покупцям. Це був миттєвий успіх Еміля Жіффара. Він незабаром перетворив свою аптеку на винокурню і назвав лікер "Menthe Pastille", тому що в той час м'ятні солодощі користувалися величезною популярністю.
Завод компанії Giffard знаходиться в Долині Луари, відомої багатими врожаями пряних трав, фруктових та лікарських рослин. З моменту заснування компанії минуло багато років. Чотири покоління вона залишається сімейним підприємством, у якому поважають традиції, використовують лише найкращі інгредієнти та перевірені часом методи виробництва.
На сьогоднішній день Giffard виробляє по 60 видів лікерів та фруктових сиропів, щорічно поповнює лінійку новими смаками.
Лікери Giffard відомі своєю високою якістю. Деякі з них мають почесні медалі відомих міжнародних конкурсів.
Сиропи Giffard, основою яких є сахароза із цукрових буряків, також виготовляються з якісних натуральних інгредієнтів, без додавання штучних консервантів та ароматизаторів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Giffard |
Країна виробник | Франція |
Смак | Кокос |
Об`єм | 1000 мл |
Склад | цукор, вода, кокосове молоко, ароматизатори, молочний протеїн, емульгатор Е473 |
Упаковка | Скляна пляшка |
Користувацькі характеристики | |
Поживна цінність на 100 г продукту | вуглеводи – 77 г, цукри – 76 г, жири – 1,7 г, білки – 0,6 г, сіль – 0 р. |
Умови зберігання | зберігати в сухому прохолодному місці, подалі від прямого джерела світла. Термін придатності: 3 роки з моменту виготовлення. Дата виробництва вказана на кришці. |
Енергетична цінність (калорійність) на 100 г продукту | 1395 кДж (329 кКал) |
- Ціна: 777 ₴